Storebæltstræf i Lundeborg d. 11. – 13. august 2017.


Kære Ballad-sejlere.
Lundeborg havn kalder atter i år. Vi glæder os til vores årlige sommertræf, hvor mange af os allerede mødes fredag aften over en velkomst-øl/vand.
Lørdag hygger vi videre, som man har lyst, med gåture, badning, vikingespil og besøg i hinandens både, hvor der er god mulighed for besigtigelse af evt. nyanskaffelser, samt erfaringsudveksling.
Lørdag aften tænder vi op i fælles grill. Klubben giver rødvin, så medbring selv fast føde og service.
Søndag morgen bliver der købt ind til fælles morgenmad, så her skal der blot medbringes drikkevarer og service.
Vi håber at se mange gamle og gerne nye balladklub-medlemmer til en hyggelig weekend.
Tilmelding senest d. 2/8 på tlf. 22336905 eller mail: bjarne-gitte@hotmail.com
Mange sejlerhilsner og god vind
Bjarne og Gitte, B1184, Svendborg

Beretning fra Storebæltstræf 2017.

Storebælts træf 2017
Årets balladtræf var atter i lundeborg, et sted der er tilgængelig for de fleste, og vi bliver altid godt modtaget af havnefogden Dorthe.
Der var 9 både tilmeldt weekenden, der kom 7. Vejret var som sommeren har været med nogen sol, en del regn, og blæst når vi skal hjem.
Vi kom i vores båd ”Ballina” fra Marstal fredag, og i løbet af aftenen mødtes vi til en øl eller to med de andre ankomne, vejret var fint og der var live musik i smøgen på havnen, så det var rigtig Lundeborg stemning.
Lørdag var en regnvejrsdag, al udendørsaktivitet var ikke muligt, så det årlige vikingespil kunne ikke gennemføres, så herrerne fik ikke chance for revance efter nederlaget til damerne sidste år, men vi hyggede os i bådene og udvekslede gode ideer med forbedring af vore kære både, der er vist ikke mange bådejere der har skilt og samlet deres båd så meget som en ballad ejer.
Vi deltog i træffet første gang sidste år, og blev der inspireret til et par ændringer i vores båd.
Vi havde adgang til Oureskolernes sejlerhus på havnen, så der spiste vi frokost, og mødtes senere til kaffe og chokolade.
Til aften blev den store grill blev slæbt hen til huset og der kom dug og stearinlys på bordet, vi kom med vor medbragte mad, og klubben gav rødvin, regnen stod ned i stænger og det var en våd affære at være grillmaster, det foregik med paraply i den ene hånd og gaffel i den anden. Det kunne dog ikke ødelægge den gode stemning, vi havde en rigtig hyggelig aften og sørgede for der var ”ballade” på havnen.
Søndag morgen skinnede solen og vi mødtes til fælles morgenmad som klubben også var vært for, derefter hilste vi af med hinanden og ønskede på gensyn næste år.
Gitte og Bjarne gør et stort stykke arbejde med at arrangere træffet, og sørger for at alle har det godt. Vi vil opfordre alle ballad ejere til at møde op næste år, så Lundeborg havn kan blive fyldt helt op med vore dejlige både.
Hilsen Evan og Anna. 
Dansk Balladklub